Huiswerkbeleid

Huiswerktips voor ouders

 • Structuurkaarten huiswerk

  Met deze structuurkaarten werk je samen met je kind aan een stappenplan voor huiswerk. Knip de stappen uit die van toepassing zijn op het huiswerk van je kind. Leg ze samen in de gewenste volgorde en hang ze op als geheugensteuntje waar je kind vaak huiswerk maakt.

 • Structuurkaarten huiswerk aanpasbaar

  Met deze structuurkaarten werk je samen met je kind aan een stappenplan voor huiswerk. Knip de stappen uit die van toepassing zijn op het huiswerk van je kind. Leg ze samen in de gewenste volgorde en hang ze op als geheugensteuntje waar je kind vaak huiswerk maakt. Je kan zelf de tekst aanpassen.

 • Structuurkaarten zelfstandig

  Knip samen met je kind de structuurkaarten uit die jullie belangrijk vinden. Hang ze op in de juiste volgorde, op een centrale plaats in huis. Ze helpen je kind denken aan afspraken en zelfstandig zijn tijdens het ochtend- en avondritueel. Wil je nieuw gedrag bevorderen? Beperk dan het aantal structuurkaarten en pas een actieve leerperiode van 3 weken toe.

 • Structuurkaarten zelfstandig aanpasbaar

  Knip samen met je kind de structuurkaarten uit die jullie belangrijk vinden. Hang ze op in de juiste volgorde, op een centrale plaats in huis. Ze helpen je kind denken aan afspraken en zelfstandig zijn tijdens het ochtend- en avondritueel. Wil je nieuw gedrag bevorderen? Beperk dan het aantal structuurkaarten en pas een actieve leerperiode van 3 weken toe. Je kan zelf de tekst aanpassen.